tisdag 2 februari 2010

Jobbet!

Hallå mina kära läsare! Är det bra med er?

Själv har jag suttit på möte här på jobbet nu på förmiddagen och pratat om framtiden…
Alltså inte min utan Fimeks... Och den ser ju onekligen ljus ut. Vi har massor av förfrågningar på nya jobb och nya detaljer som redan är på ingång… Det enda negativa är att jag inte kommer att hinna uppdatera bloggen lika ofta under dagtid… Men ett och annat visdomsord kommer säkert att hinnas med under lunchrasten…

Jag tänkte lite på månaden februari när jag stötte ihop med en kollega vid kaffeapparaten i morse... För oj oj oj... Vad negativ han var... Allt var så jobbigt. Kallt... Mörkt... Mycket snö...

Men har ni tänkt på en sak? Februari är ju faktiskt den finaste månaden!
Även om man inte vintersportar... Och februari i år ser ju ut att kunna bli den finaste februari på många år!

Fördelar med februari: Det blir ljusare och ljusare på dagarna. I dag var det till och med ljust när jag kom till jobbet! Och även om det på nätterna är lika kallt nu som för en månad sen så blir det lite varmare på dagarna när solen väl kommer upp! Har man tur kan det nog även bli takdropp och det är ju mysigt! Det märks att det inte är så långt kvar till våren nu. Och det är ju ännu skönare när det väl blir vår om det varit en ordentlig vinter!

Vad ska man göra då? Vara ute förstås! Har du några gamla skidor liggandes så leta upp de och prova! Om inte så kan man alltid packa in familjen i bilen och åka ut i skogen och göra upp en eld och grilla korv! Eller gör ordning varm choklad och limpsmörgås med ost, packa ned i ryggsäcken och gå ut och promenera. Stanna sen på något mysigt ställe och fika!

Till helgen tror jag även att det är dags för svenska rallyt. Det är jag måttligt intresserad av men det är ju en stor folkfest här i Värmlandsskogarna så man vill ju att det ska vara en lyckad tävling. I morgon ska det även komma ännu mera snö och efter det ska det bli sol! Så här bra förutsättningar var det nog länge sen det var för ett lyckat rally.

Nej, detta var väl ett onödigt positivt inlägg? Jag ska nog gå och prata lite med en chef så att jag blir sur igen! Hahaha!

Ha en fortsatt bra dag så hörs vi senast i kväll!

3 kommentarer:

 1. En annan rolig sak man kan göra nu på vintern är att vara inne och torka spyor! När Tvåan är färdigspydd och börjar piggna till så är det dags för Ettan att börja. Bara att hålla tummarna för att Ettan lyckas smitta ner Tvåan igen så inte den här nöjesstunden går över för fort!

  SvaraRadera
 2. Ojojojdå! Låter inget roligt! Så det blev inget Löfmans idag då?
  Hemma har vi alla hittils klarat oss från magsjuka iaf. Ta i trä! :-)

  SvaraRadera
 3. Löfmans blir det imorn. Då tar jag semster och går till jobbet en dag. Sen kanske jag är hemma tors-fredag. Den som tjänar mest ska ju jobba.

  SvaraRadera