måndag 1 februari 2010

Clara:

Så... Nu var vi hemma från Karlstad efter att ha undersökt Claras allergier... Jag måste säga att jag blev lite negativt överaskad... Först gjorde de pricktest på sju olika saker. Och Clara var allergisk mot allt... Katt och ägg visste vi ju om. Men jag hade hoppats och trott på att de sakerna hade vuxit bort. Men det var tvärtom, hon reagerade mera på det nu än förra gången. De testade även mot hasselnötter, mandel och timotej. Clara reagerade på allt!

De tog även blodprov som de ska göra ytterligare tester på... Men de svaren tar ca tre veckor innan vi får...

Jaha... Hur går vi vidare med detta då? Jo, säger de, till att börja med måste vi absolut göra oss av med katten Bosse. Det sa de även förra gången men vi har ändå varit dumma nog att behålla honom. Men det är ju så att vi inte märker av att hon har några besvär av honom. Men hennes astma kommer bara att bli värre och ytterligare allergier kan uppstå samt de gamla förvärras på grund av lilla Bosse...

Så det är väl så... Vi måste göra oss av med den stackarn. Och det känns ju skit förstås!

Sen ska vi även få träffa en dietist och få lite tips på bra mat för allergiker...

Var det inget positivt då? Jo! Hela Clara förstås! Hon är ju den bästa och underbaraste lilla flickan ändå!!! Och världens duktigaste lilla tre-åring. Hon gjorde precis som läkaren och sköterskorna sa hela tiden! Det var inga problem alls med varken blodprov eller pricktest!

Och de tyckte luftrören lät bra så de tycker vi ska minska ned lite på astma medicinen. Men vi har fått en massa recept på allergimediciner som vi även ska lämna på dagis.

Vi hörs senare i kväll! Jag ska komma på något roligare att skriva om till dess!

4 kommentarer:

  1. Det är så himla sorgligt med Bosse. Jag önskar att jag hade kunnat ta hand om honom men det fungerar inte när det inte finns någon som kan hjälpa till som kattvakt. Inte heller vet jag om han skulle trivas med att inte kunna gå ut, även om han helst håller sig inomhus.

    SvaraRadera
  2. Tjena Eva!
    Jo sorgligt... Det är ju därför vi behållit honom... Men vi får ta tag i detta nu.
    Nä, han trivs nog inte i lägenhet i stan... Då skulle han behövas aktiveras mycket för att inte klättra på väggarna! :-) Vi försöker komma på någon som bor ute på landet som kan ta honom men det är svårt...

    SvaraRadera
  3. Hälsa lilla Clara och krama om henne från oss. Även om hon har allergier så går det ju allt som oftast att komma runt med hjälp av rätt mat och i vissa fall mediciner. Trist med Bosse, hoppas ni hittar något hem åt honom.

    SvaraRadera
  4. Tjena Fam. Karlsson/Hassel!

    Jo det ordnar sig på något sätt! Det gör det alltid! :-)

    Hoppas det är bra med er! Eller det vet jag att det är ju. Följer ju eran blogg!

    Alla hälsar!

    SvaraRadera