söndag 7 mars 2010

Vasaloppet!

Första söndagen i Mars, varje år, nästan ända sen Sixtens dagar, tänker jag att "Nästa år, DÅ ska jag åka Vasaloppet!"... Men sen, på Söndagskvällen, har jag glömt det igen och det dröjer 364 dagar innan jag kommer på det igen...

Det måste nästan gå in under kategorin "lättja" nedan?

Men å andra sidan: Det måste vara roligt för lillebror att ha gjort något som inte jag har gjort... :-)

Vad har NI för planer som det aldrig blir något av?

5 kommentarer:

  1. Min plan är att sluta terra din blog med mer eller mindre genomtänkta kommentarer. Den planen kommer nog knappast att hålla.
    Och du behöver ju inte vara ledsen för att jag åkt vasan några gånger och inte du. Alla vet ju ändå att din tid, om du åkte, skulle vara bättre än min. Så du behöver ju inte ens åka för att vara snabbast, Sälen-Mora av oss två!

    SvaraRadera
  2. Min plan som inte blir av: Att gå en skidkurs för att lära teknik så jag klarar av att åka Vasaloppet/Öppet spår. Jag har konditionen och jag har styrkan i speciellt mage och rygg, men jag kan ju inte åka skidor på ett vettigt sätt!

    En annan plan som inte blir av är att göra i ordning de två rum som behöver tapetseras och målas. Och så vill jag resa mera!

    SvaraRadera
  3. Mats: Nä, för allt i världen... Sluta inte med det. En blogg utan kommentarer är en död blogg... Jag är en mycket dålig skidåkare numera. Jag tror nästan jag ska skriva lite om det lite senare...

    Eva: Visst är det svårt att hinna göra allt man vill. Vi vill ju bygga ut tex. Men har inte tagit tag i det på hela vintern. Men å andra sidan kanske vi måste vänta till vi får två inkomster i hushållet ändå... Och det funkar ju än så länge. Clara VILL sova med Ella. :-)

    SvaraRadera
  4. Lära mig crawla, flytta till USA och ta fram målargrejerna igen. (Men allt SKA ske. Någon gång...)

    SvaraRadera
  5. Till Ingmarie: Vilken tur! Jag var nästan lite orolig att du var en sådan där perfekt människa som gjorde allt som du planerade! :-) Men man måste ju ha lite drömmar kvar! Jag vill oxå lära mig crawla... Jag är en baddare på bröstsim!

    SvaraRadera