onsdag 10 mars 2010

Onsdag kväll!

Godkväll mina vänner!

Till att börja med: Tack Ingmarie för att du har förgyllt min blogg i dag med dina fina ord och gjort den lite mer läsvärd än vanligt! Men jag noterar: Mina läsare är endera väldigt snälla och försiktiga eller också är de redan "vegisar". Jag tror inte på det sistnämnda... Jag tänker förstås på att det varit lite dåligt med kommentarer!

Bloggen har slagit rekord i dag i antalet besökare! Och klättrat mer än 1000 placeringar på "Bloggtoppen". Det måste vara tack vare Ingmarie!

Jag hoppas två saker: Först, och absolut främst, att några av oss tar till sig i alla fall något av det Ingmarie skrivit! Och för det andra: Att några av er nya besökare ska komma tillbaka! I så fall lovar jag att själv försöka komma på några sådana där kloka saker!

Och nästa vecka: Då lovar jag att det dyker upp en ny "gästbloggare" som är lika intressant!

Annars i dag har det varit fullt upp. Jag fick lov att gå upp i ottan i dag för att hinna jobba lite. Jag var tvungen att åka hem före klockan tolv för vi skulle in till Karlstad och få en demonstration på vad vi ska göra om Clara får en allergichock... Jag har ju tidigare berättat om hennes problem. Så idag, jag hoppas för första och sista gången, har jag gett henne en "adrenalinspruta". Men hon är så duktig våran Clara. Jag fick sätta sprutan mot låret och trycka på knappen och hon bara tittade intresserat. Hon ryckte förstås till lite när nålen åkte in i muskeln men sen satt vi och räknade tillsammans till tio. Precis som man ska göra. Hon blev lite darrig på grund av adrenalinet men det gick över.

Nu tror jag snar det är godnatt för mig. Jag ska på kurs i Karlskoga i morgon: "Hur man leder små projekt till framgång". Antagligen har mina chefer tröttnat på att allt jag håller i går åt skogen! Själv tänker jag så här: Detta kanske kan leda till att jag tar tag i projektet "att bygga ut huset"! (Skojar bara Micke :-) )

Vi hörs!

9 kommentarer:

 1. Men Per! Det är ju du som är min storebror och förebild!
  Det är ju dina ord jag vill läsa här!
  Vi jag läsa vad nån annan tycker läser jag ju nån annan blogg!

  SvaraRadera
 2. Jag ska till Örebro i morgon så då kan vi vinka till varandra!

  Mats: Jag tänkte blogga här nästa vecka så då får du läsa vad jag skriver! För övrigt har jag ingen blogg någon annanstans så jag är glad om jag får låna litet plats hos Per!

  SvaraRadera
 3. Det är JAG som ska tacka för att jag fick vara med här! En stor ära! Och Mats (igen) jag tror att P kommer att spinna vidare på det här temat. Han behövde bara en liten spark i baken och råg i ryggen. ;-)

  SvaraRadera
 4. O inge säger du??!! Om du vill finns de kaffe på sofiavägen innan hemfärd =)

  SvaraRadera
 5. Tjena Ullis! Men jag tänkte på er! Det gör jag ofta... Hoppas ni är friska nu allihopa! Krama lilla Elsa från oss!

  SvaraRadera
 6. Ja nu är vi friska igen, men de var en pärs!!! Ulric tog de hårdast av oss alla o Elsa bäst. Har de nåt med åldern o göra...? ;)

  SvaraRadera
 7. Ullis: Näää... Det kan inte vara så... Ulrik är ju rena lillpöjken! :-)

  SvaraRadera
 8. Tänker du inte blogga idag, torsdag? *orolig*

  SvaraRadera
 9. Eva: Nu har jag gjort det!

  SvaraRadera