torsdag 11 mars 2010

Torsdag kväll!

Godkväll mina vänner!

Till att börja med: Förlåt att jag inte har hört av mig på hela dagen! Men jag hade ju ingen dator med på kursen... Hur kursen var? Jag orkar inte skriva så mycket om den, men den var allt bra. Men jag antar att man kan ha roligare på "Bodaborg" än att sitta i en konferenslokal. Stämmer det Karlskogingar? Men nu är jag i alla fall en fullfjädrad "projektledare". Hör av er om ni behöver en konsult!

Nu har jag varit ute och lufsat och prövat de nya strumporna jag köpte från Wiksell Sport. De kändes kanon! Tack Ola för snabb service! Och ni var en krona billigare än "Löplabbet" som ändå inte hade rätt storlek...

Vad tänkte jag på under joggingturen i dag då? Näää, jag kom faktiskt inte på någon ny tävling! Utan jag har tänkt på lite konst och religion... Jag vet ju att inte många av er vill läsa om det. Men jag vill skriva! Jo, det var så här: Tidigare i dag fick jag ett SMS av min mystiska kompis som brukar komma med lite önskemål på vad jag ska skriva om. Han undrade om jag inte kunde skriva lite om de där rondell hundarna! Och visst kan jag det! Men det blir i morgon... Det var detta jag tänkte på... Och jag kommer att sparka vääääldigt hårt! Och som ni vet: JAG sparkar bara uppåt! Så, mina vänner, om ni är lite känsliga ska ni scrolla förbi det inlägget i morgon!

Här i Molkom är det för övrigt en väldigt stor högtidsdag i morgon! ALLA mina flickor har namnsdag! Vill ni veta vad de heter? OK! Här är namnen:

Den stora heter: Annsofie VICKTORIA.
Den lilla heter: Clara Linnea Lovisa VICKTORIA.
Den minsta heter: Ella Ruth Alice VICKTORIA.

Om ni vill gratta går det bra i kommentatorsfältet nedan! :-) De håller koll!

Hur tycker NI att JAG ska fira mina älskade flickor i morgon?

4 kommentarer:

  1. Grattis Vicktoria och Vicktoria och Vicktoria. Jag tycker att P ska bjuda er på valfri bakelse på byns kondis (för det finns väl ett sånt?)med en påföljande (lika valfri) aktivitet. (Passa nu på tjejer! :-) )

    SvaraRadera
  2. Grattis och kram till alla Vickor!

    Jag scrollar nog förbi rondellhundarna, gillar ju inte det som är kontroversiellt...

    Sedan tror jag att det heter projektledare?

    Vilken färg var det på strumporna?

    Och till slut ska jag sova, har ju varit ute och åkt långt idag. Natti natti!

    SvaraRadera
  3. Syrran: Står det inte det? ;-) (Tack) De var svarta!

    Ingmarie: Tack för tipset!

    SvaraRadera
  4. Grattis till alla tjejerna!

    SvaraRadera