lördag 6 mars 2010

Lördag!

(Konstigt att detta inlägg kan heta "lördag" när det första i morse hette "söndag"...)

Godkväll i stugorna!
Stör jag? Ni sitter väl och tittar på "melon" allihopa?
Till er som sprang "Bore Cup" eller vad det hette... Gick det bra?

Jag skrev ju i morse att Clara var frisk igen. Och febern är borta, men hon är sååå trött. Hon satt och somnade vid köksbordet när vi åt lunch och sen blev hon liggande utslagen i soffan...

Så klockan var ganska mycket innan vi kom ut. Först gick vi till affären. På hemvägen blev Clara trött igen och hamnade på efterkälken, ser ni pricken långt där nere:

Jag och Claras mamma väntar och väntar... :

Till slut kommer stackars lilla Clara:

När vi är nästan ända hemma stannar vi vid pulkabacken. På affären fick man en "stjärtlapp" om man köpte tre "Falu RågRut". Så nu får vi käka knäckebröd! Men... Vem ska åka först:

Clara fick visa vägen:

Sen kom pappa:
                             

Och allra sist kom Claras mamma. Synd att bilden blev så suddig:

När vi kom hem fick Clara prova skidorna. Clara frågade: "Varför har ni satt på mig skidorna?". Jag sa: "Jag och mamma trodde att du skulle tycka det var roligt". "Pappa", sa Clara, "Jag tyckte inte det var roligt"... :-) Men vi gör ett nytt försök i morgon igen:
                                               

När vi kom in ville Ella också motionera lite. Det fick hon göra i sin gåstol:

12 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder! TACK!:-)

  SvaraRadera
 2. Tack till dig! Jo, det är mysiga ungar vi lyckats få till! :-)

  SvaraRadera
 3. Men hallå, Gunde? Du kan ju inte bara stå där som hösäck och se ut som du längtar in till soffan och säga "Eeeh, vi trodde...". Nä, skärpning i ledet! Spänn på dig dina egna skidor och visa Clara hur roligt det är att åka skidor!
  Nu, dax för vasaloppsstarten. 2015 ska jag åka igen. Ska du med då?

  SvaraRadera
 4. Ni verkar ha haft en bra lördag, även om den började som söndag! Och även fast Clara inte tyckte det där med skidåkning var någon hit. För mig gick det bra i Bore cup, nöjd. För första gången på evigheters evigheter och efter alla skador lyckades jag ta mig under magiska gränsen 5 min/km. På lördag åker vi mot Portugal och mera träning! :-)

  SvaraRadera
 5. Jag håller med Mats, spänn på dig skidorna! Vad gäller gårdagens Bore Cup är jag väl nöjd med tiden 1:08:09, som ger ett snitt på 4:35min/km, men inte med känslan under loppet. Fast snart blir det hårdträning i Portugallien.

  SvaraRadera
 6. PS. Köpte ni nio paket med spisbröd så alla som är stora nog att åka fick en varsin stjärtlapp? :-)

  SvaraRadera
 7. Till Mats: Tack för tipsen! Ska testa det i dag!

  Till Eva och Leif: Hoppas ni får det bra i Portugal! Och glöm inte datorn så ni kan hålla koll på min blogg! Och, nej, vi köpte inte något knäckebröd. Men de hade det erbjudandet. Vi hade med en stjärtlapp och så var det någon som glömt kvar en...

  SvaraRadera
 8. Appropå ingenting, eller snarare appropå dina vader vid löpning. Många löpare tycker att långa kompressionsstrumpor gör underverk för vaderna, inte minst vid längre pass. Det finns väl ingen vetenskaplig bevisning att det är bra, men känslan säger det i alla fall. Även Leif och jag har köpt varsitt par. De här http://www.jogg.se/shop/prod.asp?id=117&MainID= är nog väldigt bra men litet dyra. Vi har dessa http://www.loplabbet.se/system/search/product.asp?id=1599 som också är sköna och litet billigare.

  SvaraRadera
 9. Akta dig för sånna där strumpor Per. Lance kör med sånna, och se hur det gick för hans kulor! Inte för att det behöver finnas ett samband. Men vill du chansa?

  SvaraRadera
 10. Nu är Mats ute och cyklar skulle jag säga! :-)

  SvaraRadera
 11. Nej syrran. Det är Lance som cyklar. Inte jag. Iaf inte med såna strumpor!

  SvaraRadera
 12. Hmmm... Vad pratar ni om för kulor och cyklar? Skulle man inte jogga med strumporna?

  SvaraRadera