lördag 16 januari 2010

Lördag!
Det bästa idag tyckte Clara var lördagsgodiset och Häxan Surtant på TV. Till alla som säger att barnprogrammen va bättre förr: Det är inte sant! Det är en myt och ni är bara lite nostalgiska... Leta upp "Vilse i pannkakan" på Youtube. Ni ser... Det va väl inget vidare? Men stäng av Nickelodeon och TV4! Svampbob och Bananer i pyjamas är INTE bra ;-) ! Sätt på SVTbarn istället :-).
Ella tyckte att det bästa idag va att hon börjar bli så duktig på att sitta och hålla koll på allt som händer!Pappa tyckte det bästa i dag var mat och dryck...

4 kommentarer:

 1. Clara är så otroligt lik sin gammelfarmor (vår farmor) på den andra bilden. Ella vet jag inte vem hon är lik. Hon är bara söt och glad! :-) (men vi tittade på Sune i SVT barn och det var inte bra...)

  SvaraRadera
 2. Är hon det? Det ser inte jag... Men jag är dålig på sånt. Annsofie säger att Ella är lik henne när hon var liten och det stämmer nog. Nä, tecknade Sune verkar inte va så bra. Clara har två favo program: Surtant och Charlie och Lola. Annars kvittar det verkar det som... Hon vill leka koja (tex) istället för att titta på TV. TV hinns nog med ändå :-) ! Kul att du är här och tittar och skriver! Annars vore det inge kul att hitta på grejer att skriva!

  SvaraRadera
 3. Inte bara lik (vår) farmor utan även lik Lisa! :-)

  SvaraRadera
 4. Näää? Är hon det? Hon har ju en massa godis i munnen ju?

  SvaraRadera