söndag 31 januari 2010

Avd. Jag Tycker!

Roger Federer är tydligen den bästa tennisspelaren som funnits... Hmmm... Varför bryr jag mig inte? Varför blir jag inte berörd? Om man jämför med de gamla mästarna... Borg, Connors, Arthur Asche (!), Nastase, Agassi, McEnroe... Ja, alla! Till och med gamle Boris hade mer karisma!

Anja Pärson har tydligen vunnit någon tävling... Är det NÅGON som bryr sig (mer än familjen Pärson förstås)??? Fan, jag sitter och håller på Lindsey Vonn istället... Fast hon kommer från det konstigaste landet. VARFÖR?

Charles Bukowskis citat "Naturligtvis är det möjligt att älska människor – förutsatt att man inte känner dem så noga" stämmer ofta. Men jag känner inte Anja Pärson och tycker ändå INTE om henne!

Till avd. Mat istället!

I dag blev det Stroganoff på Kils-Falukorv och mos på äkta Brattfors KingEdward! Det gick hem i alla läger. Hos både små och stora! Vill någon ha receptet?

Annsofie kläckte precis en skön aforism: "En man bör alltid ha en hobby, annars är han ofta i vägen för sin hustru!"

Jag fattar inget??? Vad menar hon?

3 kommentarer:

  1. Gå ut och jogga litet ibland, Per. Rensar hjärnan och så är du ur vägen en stund! :-)

    SvaraRadera
  2. Känner exakt samma sak för Anja. Ibland kan jag sitta och hoppas att hon ska åka ur. Vet inte riktigt varför det är så men den där självgoda familjen (Läs: Anja+pappa) får en att må illa....

    SvaraRadera
  3. Hahaha (rått skratt :-))! Gött det inte bara är jag! Jag trodde ett tag att kanske är det bara jag som är lite könstig! :-)

    SvaraRadera