fredag 22 januari 2010

Fredag!

Jaha, då var det fredag igen! Skööönt! Men va sakta veckorna går! Inte... I morse var det tom. gryning när jag kom till jobbet. Men det kanske berodde på att jag var lite sen...

Clara väntar på fredagsmys hemma. Det är nog dags för en tacofredag idag. Förra veckan blev det pizza...

Det ryktas om att datorn kommit i gång uppe i Mora? Hallå Mamsi och Papsi: Stämmer det? Är det mys hos er oxå? Hoppas det!

Idag åt jag lunch med några jobbarkompisar som har stora barn. Som vanligt började jag skryta om mina! Att de är så snälla och lugna. Att de sover och äter bra. Aldrig slåss... Bara skrattar och är glada och att det liksom bara flyter på...

Då fick jag höra såna här kommentarer (typ): "Vänta du bara till de blir tonåringar" och "Oj oj oj, två flickor! Du kommer inte att få det lätt när de blir äldre." Men det jag tänkte mest på som en av de sa var: "Det är bättre att de är jobbiga när de är små, då blir de lugnare när de blir äldre...!"

Hörde ni det flickor: Börja bråka!!! Jag pallar det NU ju! Men när ni är tonåringar är jag gammal och trött!!! Jag fixar nog inga tonårsrevolter i framtiden!

Ha en bra kväll! Och missa inte "På spåret"! Han är för go den där Oldsberg!

5 kommentarer:

 1. På spåret? Är du helt urspårad va? Mtt i veckans bästa Tv4-sändningen? Inte en chans!

  SvaraRadera
 2. Oldsberg? Tittar på gamla avsnitt?! ;)) Nä, tacka vet jag Let´s Dance :) Hoppas allt är bra med er för övrigt. Elsa har börjat dagis, vilket går jättebra! Hon hann bara vara där i 1 vecka, hon har fått vattkoppor.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Tjena Ullis!
  Vad kul att du tittar in å lämnar en kommentar!
  Oj då! Vattkoppor... Inget roligt...
  Det är klart det går bra för Elsa på dagis! Hon är ju oxå ett sånt där bra barn!
  Ärligt talat, mellan dig o mig, jag får inte se på "På spåret" Ngn annan här ska se den där danstävlingen. Men säg det inte till ngn :-) !

  SvaraRadera
 4. Åh. Jag trodde att du blev ledsen när du upptäckte att det inte var Oldsberg idag...

  SvaraRadera
 5. Inte så ledsen. Bara lite... Men det går över :-) !

  SvaraRadera