tisdag 27 april 2010

Tisdag...

Nä, inget skrivsugen i dag heller egentligen...

Men:

Surfade runt lite och hittade lite gamla marathonresultat. Min pappa sprang Stockholmsmaran på 2.52 1980:


Om jag räknar rätt så var han 49 då... Det är jag om tre år... Är det NÅGON som tror att jag kan springa maran lika fort som pappa gjorde då, någonsin, någongång? Nä, inte jag i alla fall... Och jag tror till och med att pappa sprang maran ännu snabbare i något annat lopp...

Men... VI får göra så gott VI kan!

3 kommentarer:

 1. Man ska aldrig säga aldrig. Men frågan är väl om du prioriterar träningen så högt att du lägger ned alla timmas som krävs.

  Jag tycker ändå att jag just nu tränar rätt mycket, snittar väl i år på 5mil/v. Så läser man på Funbeat "ni som fjantar runt med 5mil/v". Och det är ju sant, eliten tränar betydligt mer. Även eliten i vår ålder.

  SvaraRadera
 2. Jo, han har sprungit snabbare. 2.50.xx är hans personbästa, men jag minns inte heller från vilket lopp. Vi får fråga honom! :-)

  SvaraRadera
 3. Leffe: Nä, så är det nog. Går inte/kan inte/vill inte prioritera tiden till så mycket träning i dagsläget. Farsan var ju smartare och skaffade ungar lite tidigare. Men å andra sidan: Om jag hade gjort det så skulle vi ju inte haft de underbara ungarna vi har idag! :-)

  Eva: Yes. Ska fråga honom! Men det skulle vara roligt om han var inne här å skrev en kommentar själv oxå! :-) Men han kanske tycker det bara är en massa strunt här! Och det är det ju... :-)

  SvaraRadera