söndag 18 juli 2010

Drömyrket!


Har klippt gräset! Nä, det är inte det som är drömyrket... Men skall jag berätta vad jag tänkte när jag klippte?

Jo, så här! Jag träffade en gammal brunnsborrare i lördags. Han var en av de tuffaste och hårdaste personer jag träffat någon gång. Men väldigt snäll! Så mitt drömyrke är nu brunnsborrare! Det måste ju vara det tuffaste jobbet i ett land som inte har olja... Undrar om han behöver någon lärling? Ska fråga tror jag om jag vågar...

Sen tänkte jag så här: i framtiden kanske det är en asteroid på väg till jorden... Då åker jag och Fuglesang upp i rymden och spränger sönder den... Jag blir nästan tårögd när jag tänker på vilken hjälte jag skulle bli för er!

Blir ni oxå det? :-)

5 kommentarer:

 1. Vi som är lite äldre får nöja oss med Melodikrysset. Igår fick man där, direkt från Munkfors i Värmland, höra Linus Wahlgren sjunga "I am an Astronaut". Nästa låt får då bli Pelle Korp är en astronaut?

  SvaraRadera
 2. aa jag skulle bli såå tårögd (om jag får lök i ögat) :D

  SvaraRadera
 3. Amanda: Jodu, det skulle du allt! :-) Har du sett filmen jag tänker på då? Armageddon tror jag den heter. Den är kanon! Med en massa Amerikanska floskler å trams. Men den är bra ändå! Speciellt om man tänker på att det är MIG den handlar om! Haha :-)

  SvaraRadera
 4. haha okej jag har inte sett den men jag kan ju kolla någon dag :)

  SvaraRadera